Dacia ofera o noua versiune de echipare pentru Logan la pretul de 5.900 euro. In programul Rabla masina ajunge la un pret de 4.995 euro, cu TVA inclus.
Dacia Logan faceliftConstructorul roman vrea sa dea un impuls vanzarilor aflate in cadere libera, asa ca ofera o noua versiune de echipare, cea mai slaba din gama, pentru Dacia Logan. Noua versiune se numeste chiar Logan, la fel cum cea mai ieftina versiune de echipare a lui Sandero se numeste Sandero.
Dacia Logan faceliftPana acum, cea mai ieftina versiune Logan era Ambiance, cu un pret de 6.400 euro, iar noua versiune, pozitionata exact sub Ambiance, costa cu 500 euro mai putin.
La un pret de 5.900 euro, Dacia Logan a fost usor decosmetizata si ofera mai putin elemente de confort decat Ambiance. Sa vedem o parte din diferentele intre cele doua versiuni.
- Spre deosebire de Ambiance, Logan are barele de protectie (spoilerele) negre si nu in culoarea caroseriei.
- Jantele de otel de 15 inch nu au capac full-size ca la Ambiance, ci unul mic, care acopera doar centrul jantei, adica doar zona prezoanelor.
- La interior difera tapiteria si consola centrala, neagra si fara insertii la Logan.
- Centurile de siguranta nu sunt reglabile pe inaltime la Logan.
- La Logan, oglinzile laterale sunt reglabile manual din exterior, nu din interior ca la Ambiance.
- Nu exista comanda de recirculare a aerului la Logan.
- Logan nu are inchidere centralizata (Ambiance are – cu cheie), nu are bricheta si scrumiera si nici iluminare in portbagaj.
- Spre deosebire de Ambiance, Logan nu poate fi echipata nici macar optional cu servodirectie, airbag pasager sau radiocasetofon.
Dacia Logan faceliftIn afara acestor diferente, Logan dispune de aceleasi echipamente ca si nivelul de echipare imediat urmator, Ambiance, inclusiv ABS cu AFU (asistemta la franarea de urgenta).
In cadrul programului de innoire a parcului auto – programul Rabla – statul ofera 3.800 de lei pentru predarea unei masini vechi, asa ca pentru o Dacia Logan (cu nivelul de echipare Logan) pretul de achizitie ajunge la 4.995 euro, scrie Mediafax.
Analizati cu atentie deosebirile la nivel de echipare intre Logan si Ambiance si spuneti-ne in ce masura credeti ca se justifica diferenta de pret de 500 de euro intre cele doua versiuni.

Discuta despre conceptul Dacia de la Salonul Auto de la Geneva pe forumul Sotto si spune-ne parerea ta: este un coupe sau e vorba de noul SUV? Spune-ti parerea aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.