Reteaua de distributie Ford in Romania organizeaza Porti Deschise pentru noile modele Ford Fiesta si Ford Ka in perioada 7-8 martie si 14-15 martie.

Ford KaPrezente in showroom-urile retelei Romcar incepand din 3 martie, cele doua noi modele ale gamei Ford pot fi testate in cele 36 de locatii de distributie Ford la nivel national.
"Cele doua weekenduri Porti Deschise au ca scop facilitarea accesului si familiarizarea publicului cu noile reprezentante ale claselor mici in gama Ford, Fiesta si Ka", a declarat Gabriel Bondarenco, director general Romcar.
Preturile incep de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.
Ford KaEvenimentul este insotit de un concurs la nivelul retelei de distributie Romcar. Fiecare distribuitor autorizat Ford inscris in concurs va decerna cate un premiu constand intr-un weekend de plimbari in orasul de resedinta, la bordul noului Ford Fiesta sau al noului Ford Ka. Detalii legate de concurs pot fi accesate online, pe pagina web ford.ro.
Ford FiestaNoile versiuni Ford Fiesta si Ford Ka adopta linia de design care a reconfigurat pana la momentul actual aproape integral gama Ford. Pe decursul celor trei ani in care a fost comercializat in Romania, incepand din anul 2006, peste 16.000 exemplare ale anteriorului model Ford Fiesta au fost puse in circulatie la nivel national.
Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.
Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.