Sinteza celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Vreau sa imi iau o masina in jur de 6000 de euro. Nu stiu pt ce sa optez. De foarte multa vreme am pus ochii pe Opel Vectra, stiu ca este usor de intretinut. In banii astia ma pot incadra si pentru un Audi A4 din 2000-2001 sau A3 din 2002-2003 sau VW Golf IV tot asa de prin 2002. Ce imi recomandati?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Schimb de ulei pt. Aveo 1,2 - 8 supape
"Anul trecut cand am schimbat uleiul cei de la reprezentanta Opel au inlocuit uleiul de motor cu ulei semisintetic 10W40, desi in cartea tehnica a masinii se recomanda ulei sintetic 5W30 si cel semisintetic doar pt. zonele calde. E bine ce s-a facut, intrucat uleiul sintetic e mai stabil la variatiile de temperatura decat cel semisintetic." Tu ce crezi? Spune-ti parerea pe forumul Sotto!

Permis marca Pitesti!
"Permisele eliberate ilegal la Arges sunt arme mortale in trafic. Un exemplu in acest sens este un barbat din comuna Davidesti. El a fost oprot in urma cu o luna in trafic de catre politstii din Mioveni, pe motiv ca nu avea rovigneta, transmite Antena3. Oamenii legii au constatat cu stupoare ca omul este analfabet. Prima problema a aparut in momentul in care a trebuit sa semneze procesul verbal. Soferul s-a dovedit a fi incapabil sa scrie.Imediat dupa ce au constat ca permisul era eliberat de Serviciul Permise Pitesti, au sesizat reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie (DGA). Chemat la audieri, soferul nu a putut sa interpreteze nici macar semnele de circulatie.De precizat este ca barbatul venise cu un camion la sediul DGA. Nu de alta, dar avea luat permisul pentru toate categoriile auto." Gasesti intreaga discutie aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.