Numele producatorului de automobile Dacia a fost folosit pe Internet pentru o falsa promotie, la care se puteau castiga autoturisme Logan prin tragerea la sorti a unui numar de 10 numere de telefon, potrivit companiei.
Dacia Logan“Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, de un fals concurs, la care s-ar castiga autoturisme Logan prin tragere la sorti a unui numar de 10 numere de telefon”, informeaza constructorul roman de masini.
Castigatorii erau anuntati prin sms si li se cerea sa plateasca o taxa de curierat cuprinsa intre 250-600 euro.
“Fiecare castigator va trebui sa suporte o taxa cuprinsa intre 250-650 euro reprezentand taxe pentru curierat rapid. Autoturismele vor fi aduse la domiciliul fiecarui castigator, indiferent de locatie”, se arata pe site-ul pirat dacia-logan.webs.com.
Compania Dacia precizeaza ca “nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Domnul Constantin Stroe, al carui nume este mentionat in mesaj pentru a da credibilitate inselatoriei, nu are bineinteles nicio legatura cu falsul concurs”.
De asemenea, Dacia a spus ca va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate.

Sursa: Wall-Street
Citeste si alte articole pe Wall-Street:
1. SUV-ul SsangYong Actyon costa de la 14.800 euro fara TVA
2. Cea mai mare scadere a vanzarilor de masini noi din UE
3. BMW va prezenta la Frankfurt modelul Isetta, dezvoltat in colaborare cu Fiat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.