Va invitam sa va implicati in cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.
Kia Picanto"Ma intereseaza ceva pareri despre Kia Picanto echipat cu motorul pe benzina de 1.1 65cp.....nu am putut face o proba cu acest model , doar am citit prin ceva reviste auto pareri destul de laudative despre masinuta asta....poate cineva ma ajuta cu informatii in cunostinta de cauza...fiabilitate,consum,tinuta de drum,dinamica,intretinere,costuri piese de schimb, etc.. Merita achizitionata aceasta Kia Picanto ?
Va multumesc anticipat !". Tu ce stii despre Kia Picanto? Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
VW Tiguan Track & Field
"Salut, ce a-ti alege intre un Tiguan Trak&Field si un CR-V-2008 ? Daca ai avea maine bani ce ti-ai lua, pe bune ? Tiguan cu aproape toate dotarile te duce pe la 37 000 , nu stiu ce reduceri mai au, un CR-V 2008 duce pe la 32 000 [si este mult m-ai fiabil decit Tiguan-ul si m-am interesat obtii o reducere la negocieri de vre-o 2,3000 euro. SI CARE DIN ACESTE SUV-URI CREDETI CA ESTE MAI TARE ?" Toata discutia o gasiti aici.
Cea mai ieftina masina din lume - Tata Nano. Ati cumpara asa ceva?
Tata Nano"Nu stiu cum gandesc indienii, dar eu n-as cumpara niciodata un Tata Nano. Nu e vb de fitze, doar ca io n-am incredere deloc in masina aia in caz de accident. Din poze (gasiti pe net) arata ca si cum s-ar face tandari la orice fel de accident mai serios. Plus ca are motor cu 2 cilindri, de 35 CP. Si ea are 600 kile. Viteza maxima este de 105 km/h. Pai ce faci, nu iesi niciodata cu ea din oras? Plus ca, daca iesi, motorul ala la 105 km/h sta sa crape probabil. Nu poti merge cu o masina cateva sute de km cu viteza maxima, ca omori motorul." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.