Carlex, divizia de automobile premium si de lux a Grupului BDT, impreuna cu un dealer austriac au vandut unei persoane fizice din Austria un Lamborghini Reventon, rezervat anul trecut de compania din Romania.
Lamborghini ReventonLamborghini Reventon are un pret de peste 1,6 milioane euro. Masina a fost fabricata in editie lmitata de 21 de exemplare la fabrica din Sant'Agata Bolognese, Italia.
"Lamborghini Reventon a fost vandut unei persoane fizice din Austria. Carlex a intermediat si vanzarea unui Lamborghini Murcielago catre un client din Germania", a declarat, prentru Wall-Street, Rares Mesaros, directorul executiv Carlex.
Primul exemplar Reventon a fost pastrat pentru muzeul Lamborghini. Modelul, realizat pe platforma tehnica a lui Murcielago LP640, dispune de un motor V12 de 6,5 litri, care dezvolta 650 CP. Instrumentele de bord sunt afisate pe trei ecrane LCD.
Reventon poate atinge o viteza maxima de 340 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3,4 secunde, fiind una din cele mai rapide cinci masini din lume.
Lamborghini ReventonCompania a vandut anul acesta in Romania un Lamborghini Gallardo Spyder la un pret de 130.000 euro, iar anul trecut inca un model cu 170.000 euro. Lamborghini Gallardo Spyder are un motor V10 de 5,0 litri, 520CP. Viteza maxima este de 314 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h este de 4,1 secunde.
Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.