Noul model al celor de la Citroen - C3 Picasso - pe care francezii il vad ca pe o masina de stil, accesibila este disponibil si in Romania.
Citroen C3 PicassoCel mai nou model Citroen disponibil deja pe piata din tara noastra apeleaza la aspectul practic si la designul elaborat pentru a se face remarcat. Designerii francezi au imaginat modelul C3 Picasso in jurul unei forme moderne, elaborate, dar care sa nu prezinte riscuri de perceptie. C3 Picasso, un monovolum de clasa mica care ne arata ceva din designul noului model ce va inlocui hatchback-ul C3, afiseaza si un aspect practic ridicat, "tinta" lui fiind familiile tinere. Lungimea noului C3 Picasso este de 4.08 metri, iar inaltimea atinge 1,62 metri, suficient, spun francezii pentru un habitaclu confortabil si spatios. Portbagajul are un volum de 500 de litri, performanta posibila si datorita faptului ca scaunele spate sunt culisabile pe o lungime de 150 mm.
Citroen C3 PicassoInteriorul modern este aranjat dupa tiparul celor de la Citroen: tablou de bord central, cu afisaj digital. Consola centrala gazduieste comenzile sistemului audio si ale climatizarii, iar schimbatorul de viteze este plasat in continuarea acesteia.
Citroen C3 PicassoGama actuala de propulsoare contine doua motorizari pe benzina si un turbodiesel oferit in doua versiuni de putere. Cel mai mic motor pe benzina are cilindreea de 1,4 litri si dezvolta 95 CP. Pretul masinii cu aceasta motorizare porneste de la 11.990 euro, cu TVA inclus. Cel mai puternic motor din gama este tot unul pe benzina, care dezvolta 120 CP dintr-o cilindree de 1,6 litri, pretul de pornire fiind de 14.550 euro (TVA inclus).
Citroen ofera pentru C3 Picasso si un turbodiesel de 1,6 litri HDi. Se poate opta pentru versiunea de 90 CP a acestui motor, la un pret de 15.050 euro sau pentru cea mai puternica, de 110 CP, caz in care pretul este de 17.250 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.