AutoItalia Group, importatorul Maserati pe piata locala, prezinta oficial in Romania, pe 8 mai, noul Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic disponibile la preturi de peste 100.000 euro fara TVA.

Maserati Quattroporte Sport GT SNoul Quattroporte Sport GT S are un pret de 115.000 euro fara TVA. Modelul dispune de o motorizare V8 de 4,7 litri cu 440 CP. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 5 secunde, iar viteza maxima este de 270 km/h. Quattroporte Sport GT S are transmisie automata cu 6 trepte cu convertor hidraulic.
Maserati Quattroporte Sport GT SIn dotarea standard are control electronic al stabilitatii si tractiunii MSP (Maserati Stability Program – include ABS, EBD si ASR), EPB (Electronic parking brake), discuri de frana ventilate, sistem de alarma perimetru, sistem adaptabil de iluminare in curbe si faruri de ceata, faruri bi-xenon si sistem de spalare, senzor ploaie, compresor, padele F1, senzori de parcare spate, climatizare, cruise control, navigatie, bluetooth, sistem de suspensie activa autoadaptiva Skyhook, etc.
Maserati GranTurismo S Automatic costa 103.500 euro fara TVA si vine cu un motor de 4,7 litri 440 CP. Viteza maxima este de 295 km/h. Consumul mediu de carburant este de 15,2 litri la 100 km.
Citeste articolul integral pe Wall-Street

Iti recomandam si urmatoarele articole:
1. BMW: Pierderi de 152 mil. euro in primul trimestru
2. Inmatricularile noi de masini au scazut cu 11,8% in T1
3. Pretul preluarii Opel de catre Fiat: 10.000 de locuri de munca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.