Forza Rossa, importatorul marcii Ferrari in Romania, a lansat oficial modelul Ferrari California pe piata romaneasca, la un pret de 180.000 de euro cu TVA inclus.
Ferrari CaliforniaFerrari California a fost lansat anul trecut in Maranello si in Santa Monica, in prezenta unui cerc restrans de persoane. Modelul cu un acoperis retractabil din metal dispune de un motor V8 de 4,3 litri cu 460 CP, care atinge 100 de km/h in 4 secunde si are o viteza maxima de 310 km/h. Emisiile de dioxid de carbon ale noului model sunt de 305 grame pe kilometru. Masina respecta normele EURO 5. Capacitatea rezervorului este de 78 litri iar consumul de carburant este de 13,1 litri la 100 km.
Ferrari California are un nou sistem de suspensie multilink spate si este echipat cu sistemul de control al tractiunii F1-Trac.
Ferrari CaliforniaFerrari California este disponibil exclusiv ca o decapotabila cu hard top in configuratia de doua locuri cu o bancheta traditionala in spate sau in varianta 2+, care are bancheta din spate echipata cu scaune ce permit transportul a 1-2 pasageri. Noul model al Calutului Cabrat se alatura gamei Ferrari cu motorizari in opt cilindri si reprezinta rezultatul colaborarii cu celebra companie italiana de design auto Pinifarina. Noul Ferrari California are o lungime de 4,56 metri, latime de 1,90 metri si o inaltime de 1,30 centimetri, iar ampatamentul ajunge la 267 de centimetri.
Primul showroom cu service Ferrari din Romania a fost deschis in mai 2008, in urma unei investitii de cinci milioane euro.
Sursa: Wall-Street
Citeste si alte articole pe Wall-Street:
1. General Motors: Pierdere trimestriala de 6 mld. dolari
2. Seful Fiat va prelua conducerea Chrysler, dupa iesirea grupului auto din faliment
3. Cetatenii UE vor putea cumpara mai usor masini noi din orice alt stat membru


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.