Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Hover CUV"Are cineva idee cat de fiabil e modelul Hover CUV? Ma rog, cat de fiabile sunt masinile chinezesti in general? Am tot vazut pe strada Hover CUV..nu arata rau, plus ca l-am vazut si la o firma de paza, care are mai multe modele pentru interventie. M-am interesat si cica are motor Mitsubishi, deci ar trebui sa fie ok motorul, nu? Pe mine ma intereseaza cum sta si la restul.. suspensii, parte electrica. Multi zic ca e praf si ca se strica mereu.". Tu ce parere ai? Spune pe forumul Sotto.
Problema servofrana la Dacia Solenza
"am dat rotile pe spate jos sa verific tamburii daca sant uzati,dupa ce i-am pus la loc ,in mers am observat pedala trebue sa o apas pana la fund sa tina si la bord martorul luminos al franei de mana sta aprins, posibil nu i-am facut aerisirea?" Spune-ti parerea aici.
"Ce masina inmatriculata gasesc pana in 4.500 euro?" Intreaga discutie o gasiti pe forumul Sotto.
Renault Clio RS - merita banii?
Renault Clio RS"Un prieten de-al meu e innebunit dupa hothatch-uri. Vroia o Astra OPC, dar nu si-o permite. Acu a aflat de la cineva de Clio RS. Ma rog, stia de ea, dar acum cica ar fi super ok la pret. O vrea noua, ca genu asta de masini nu merita cumparate sh..trag toti de ele si nu e sigur ca la tine o sa ajunga ok. Voi ce parere aveti? Poate stiti pe cineva care are asa ceva. Masina e 19.500 oficial. Avand in vedere criza...cica se mai negociaza...". Discuta pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.