Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.
Alfa Romeo MiTo"Alfa MiTo arata muult mai bine decat Mini! Si este si mai ieftina. Mie cel putin imi place mult mai mult, pacat ca nu are motorizari asa tari ca Mini. Plus ca nu exista un MiTo de peste 200 CP, cum are Mini JCW.
Voua cum vi se pare? Oricum, parerea mea este ca un MiTo este mult mai convenabil decat un Fiat 500 la cum arata!". Spune-ti parerea pe forumul Sotto!
"Stiu ca a mai existat un topic similar insa de la momentul acela a trecut ceva timp si au aparut multe alte modele pe piata. Ideea este ca as dori sa achizitionez un GPS si am pentru asta un buget de maxim 1000 RON.(nu mai mult de atat ca doar e criza :)) Din cautarile de pana acum se concretizeaza cam 3 directii: Mio 200/330... asus R300, Smailo sau Evolio. Despre Evolio am citit aseara si mi s-ar parea o alegere buna deoarece sistemul are un display maricel si functii ca bluetooth si Mp4 player. O alta dilema ar fi alegerea intre MioMap si Igo... Acestea fiind spuse v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...multumesc". Poti sa-ti exprimi punctul de vedere pe forumul Sotto.
"Vand nissan Tiida noua,are la bord 700km,culoare gri metalizat motor 1,5 dCi 106 CP 6 viteze,consum mediu 4,2 l/100km in garantie inca 2 ani si jumatate,galati 0743580930". Poti pune intrebari vanzatorului aici.
Ateliere de tuning
Forum Sotto"Vreau sa va intreb daca in Europa sunt ateliere de tunning sau de reconstructie masini nush sa va dau nume dar ca alea pe care le au americanii(vezi pe discovery chanel emisiuni)de ex.ii duci o dacie 1310 ca model si le spui sati faca una noua de la 0 sa pastreze aspectul dar sa schimbe motorul, caroserie ,mai rezistenta, sasiu nou, dotari, sistem de franare,jenti absolut sa o faca de la inceput da la exterior sa arate ca o dacie fara modificari majore". Gasesti intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.