Va prezentam cele mai noi discutii de pe forumul Sotto.

Daewoo Cielo"Salut baieti, eu sunt mai nou pe aici, si as vrea sa va cer opinia. Eu am un Cielo coreean din 1996, full (4 geamuri electrice, inchidere, alarma, gpl omologat, a/c, proiectoare, cotiera Espero), il am de vanzare. Dupa ce il vand, as vrea sa imi iau Dacia Solenza de 1.4 MPi, benzina. Este la fel la bani. Ce ziceti, se merita? Multumesc mult!!!... " Tu ce parere ai? Spune pe forumul Sotto!
Suzuki Swift - merita?
Suzuki Swift"Mi s-a pus pata de curand pe o ganganie japoneza.. Suzuki Swift. Initial vroiam un Yaris. Sunt student intr-un oras aglomerat asa ca as vrea o masinuta mica si sprintena care sa nu consume cat un jeep in calduri.. ce parere aveti? oferta actuala include nsite dotari bunisoare pentru un standard. Ceea ce nu stiu este cum este vazuta o asa masina pe piata.. Si ar mai fi chestia cu rezervorul.. Doar 45 de litri? nu e cam mititel? astept raspunsuri si pareri. bafta multa". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
Formula schimb jante si anvelope
"Salut. Vreau sa schimb jantele si cauciucurile la una din masini. Vreau sa schimb jantele de 13 inch cu 16 sau 17 inch. Ma poate ajuta cineva cu o formula de calcul a dimensiunii cauciucurilor? Pentru ca nu vreau sa am probleme cu vitezometrul si daca merg la dealer cine stie ce imi vind aia. Multumesc.
P.S. Luati in consideratie ca pot pune orice dimensiune de cauciucuri fara sa am probleme cu Politia. " Poti discuta despre acest subiect pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.