Cel mai mic model Citroen a primit in urma cu ceva timp un facelift, iar acum este disponibil si pe piata locala.
Citroen C1 faceliftCitroen C1 facelift este disponibil in Romania incepand cu acesta luna, cu doua niveluri de echipare, X si SX, la un pret de pornire de 8.190 euro cu TVA pentru versiunea in 3 usi, motorizare 1,0i 68 CP.
Citroen C1 faceliftModificarile nu sunt foarte mari, dar sunt suficiente pentru a da masinii un aspect mai actual. La nivelul designului, spoilerul fata a primit o grila de aerisire mai mare, desenata in mare parte pe spoilerul initial, care confera iluzia unei cresteri in dimesiuni.
Citroen C1 faceliftLa interior, modificarile se refera strict la materiale mai bune, fara redesenari ale componentelor plansei de bord. Inginerii au avut ceva treaba cu propulsoarele, iar la acest nivel imbunatirile constau in economie si reducerea noxelor. Astfel, propulsorul pe benzina, de un litru (68 CP) consuma in medie 4,5 l/100 km, iar emisiile de cO2 au scazut la valoarea de 106 grame/km. Si propulsorul diesel de 1,4 litri (55 CP) a juns la emisii de CO2 de 108 grame/km, consumul mediu fiind de 4,1 l/100 km.
Citroen C1 facelift
Citeste mai multe pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.