Peugeot a operat un facelift discret pentru modelul de clasa mica 207.
Peugeot 207Daca Citroen a prezentat o noua generatie a modelului de clasa mica C3, celalalt component al grupului PSA a prezentat faceliftul hatchback-ului de clasa mica 207. Francezii au motive sa fie multumiti pana acum de 207, masina ale carei cifre de vanzari se ridica la peste 1,46 milioane de exemplare, iar faceliftul ar trebuie sa dea un nou impuls acestui model atragator.
Peugeot 207La nivelul designului s-au operat schimbari destul de discrete. De exemplu, spoilerul fata are un nou design, in special la partea inferioara, proiectoarele au fost plasate mai aproape de extremitatile masinii, iar stopurile au o alta structura interna. Retusurile sunt insa discrete si pot fi mai greu sesizabile in contextul general pentru cineva nefamiliarizat cu masina. La interior nu exista schimbari notabile de design, modificarile tinand in principal de noi materiale si noi culori. Au fost adaugate si noi echipamente, iar versiunile cu cutie manuala dispun de un indicator care arata momentul optim de schimbare a treptelor, pentru a incuraja condusul economic.
Peugeot 207Francezii nu dau detalii despre schimbari la nivelul propulsoarelor, dar afirma ca, datorita imbunatatirii aerodinamicii (coeficientul aerodinamic este de 0,274) si reglajelor operate la electronica motoarelor, acestea emit mai putine noxe.
Peugeot 207
In Romania, Peugeot 207 are un pret de pornire de 9.224 euro, fara TVA, pentru modelul hatchback in 5 usi. Peste cateva luni versiunea cu facelift va fi lansata si in tara noastra, dar nu se stie daca vor fi operate modificari ale preturilor. Facelift-ul a fost aplicat hatchback-ului in 3 si 5 usi, modelului RC (175 CP), CC-ului si versiunii SW.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.