Unul dintre cele mai asteptate modele de la Alfa Romeo a fost spionat inainte de lansare.

Alfa Romeo MilanoModelul Alfa Romeo 147 este putin mai special in clasa compacta. Nu a impresionat cu adevarat la capitolul vanzari, dar a placut si place in continuare celor ce apreciaza masinile italiene in general si Alfa in special. Au trecut 9 ani de la lansarea masinii, durata de viata a acestui model fiind cam cu 50% mai mare decat a altor compacte. 147 a impresionat si juriul competitiei Car of the Year in anul 2001, cand modelul italian a primit acest titlu, clasandu-se la doar un punct in fata vechii generatii Ford Mondeo.

Iata ca, desi mult mai tarziu decat era de asteptat, Alfa se pregateste sa ne prezinte un inlocuitor. Acesta se numeste Milano si va fi prezentat oficial fie catre finalul acestui an, fie la inceputul anului viitor.
Alfa Romeo MilanoCateva poze spion, facute probabil cu un telefon mobil si postate de facebook.com, surprind masina pe linia de productie si ne arata designul de ansamblu. Cum era de asteptat, noua Alfa Milano seamana cu modelul MiTo, dar vine si cu linii originale, tipice pentru imaginea de marca Alfa. Designul pasional, specific modelelor italiene, creioneaza o parte frontala puternica, din punct de vedere al prezentei, care aminteste si de supersportiva 8C Competizione.

Alfa Romeo MilanoAlfa Milano pastreaza solutia manerelor portierelor spate disimulate in montant, pentru un aspect mai sportiv, de coupe. Spatele este "curat", cu stopuri amplasate pe orizontala si impartite pe aripi si hayon.
Interiorul, desi nu apare clar in fotografii, ne arata tabloul de bord luminat pe fond rosu si consola centrala foarte aerisita. Este de asteptat ca modelul Milano sa mizeze pe un comportament rutier sportiv, la fel ca si actualul 147, dar si pe o gama de motoare puternice, benzina si diesel. Cu o putere maxima de aproape 200 CP pentru cel mai puternic motor "normal", Alfa Milano va fi prezenta si in versiunea "hot". Cat de perfomant va fi acest varf de gama ramane de vazut, dar ne putem astepta la cifre foarte bune avand in vedere ca 147 GTA are sub capota un V6 de 3,2 litri si 250 CP.

Sursa: facebook.com/carscoop

Cum vi se pare noua Alfa Milano? Ce parere aveti despre actualul model 147?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.