Programul Rabla se deruleaza in bune conditii, iar pana pe 14 iulie au fost date 4.737 de masini in cadrul celei de-a doua etape, a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.

Dacia Sandero"Pana in 14 iulie, deja s-au facut 4.737 de unitati. In prima etapa s-au vandut 17.000 din 20.000 de unitati", a spus Nemirschi, citat de NewsIn.
Dupa prima tragere din etapa a doua, ce a avut loc in luna iunie, romanii au semnat note de acceptare pentru 3.513 masini, potrivit datelor Administratiei Fondului de Mediu (AFM).

Dacia LoganProprietarii de masini pot lua mai multe prime de casare incepand cu aceasta etapa, care se deruleaza de la 1 iunie pana la 31 august, pentru casarea mai multor masini cu o vechime de peste 10 ani. Prima de casare este de 3.800 lei, iar diferenta pentru achizitionarea unui autovehicul nou poate fi platita inclusiv prin credit bancar sau leasing financiar, potrivit noilor reglementari.

Dacia SanderoPotrivit unui Ordin publicat luni in Monitorul Oficial, bugetul alocat pentru persoane fizice in cadrul programului Rabla a fost redus cu 38 milioane lei, pana la 190 milioane lei, ca urmare a admiterii firmelor in program, pentru care s-a constituit un buget separat cu suma redistribuita.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.