Va prezentam o selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Kia cee'd"Salut. Am o Kia cee'd cu motor de 1,4 litri pe benzina. Ma bate gandul sa fac un tuning. Asta e, imi doresc mai mult, dar n-am avut bani pentru un motor mai mare.
Asa. Deci, motorul asta de 1,4 litri dezvolta 109 CP pe la 6.200 rpm. La capacitatea asta, cred ca motorul este destul de impins ca putere. Cuplu la fel este pe la 4 mii si ceva de ture, deci sus.
Intrebarea mea este - Pot sa mai scot ceva din motorul asta? Nu vreau sa imi influenteze fiabilitatea, pentru ca nu am bani sa schimb masina sau motorul. Nu stiu cat de rezistente sunt motoarele astea si nici nu am exemple de tuning pentru exact motorul asta.
Stie cineva daca se mai poate obtine ceva din motorul asta? Stabilitatea masinii este foarte buna, directia la fel, franele la fel. Asta ma indeamna sa incerc o putere mai mare." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Pareri despre Nissan Qashqai
Nissan Qashqai"Deschid acest nou subiect deoarece am cautat pe aici discutii despre acest model si nu am gasit.
In citeva zile imi vine masina si vroiam sa aud parerile altor posesori in speranta ca poate are cineva ceva de zis sau de reclamat ,ca sa stiu la ce ma astept de la aceasta masina.
Vreau sa stiu daca are ceva probleme de exemplu cum am citit pe aici despre masinile frantuzesti.
Daca puteti da ceva relatii din experienta va rog sa o faceti. Multumesc."Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Viteza maxima
"baieti eu sunt noua pe aici, imi spuneti si mie daca ati reusit sa treceti de 170 la ora cu cazanele voastre? eu sincer la 170( motor 1,6 16 v)simteam ca trec spre lumea de apoi.." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.