Va invitam sa participati la cateva dintre cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Ma intereseaza drumuri cu asfalt foarte bun, cu trafic lejer si curbe frumoase. Pe cat posibil sa nu existe drumuri mici, laterale, nesemnalizate de o parte si de alta, ca nu am chef de surprize.
As vrea sa stiu asemenea drumuri pentru ca imi place sa conduc mai tare si sa ma bucur de masina, dar responsabil, fara vitejisme periculoase. Eu stiu unul singur pana acum - drumul dintre Brasov si Sighisoara (pana acolo am ajuns eu, poate este la fel de frumos si dupa, spre Targu Mures)." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

VW Golf 3 1.9 TDI - Ce parere aveti?
"Ce parere aveti despre VW Golf3, motorul de 1.9TDI. Vreau sa cumpar unul, ca si a doua masina, sa-l folosesc de frecat pe tot felul de drumuri (forestiere). Puteti sa-mi spuneti despre cheltuielile de intretinere, fiabilitate. Stiti cum se pot verifica numarul de km reali? Merci." Comenteaza pe forumul Sotto.

"Am luat un opel astra fara caculator si nu stiu daca imi arata kilometrajul real. Ce stiti se poate modifica si cum pot constata?" Comenteaza pe forumul Sotto.

Probleme la Matiz
"Sal... problema mea consta in faptul ca atunci cand sunt la aproximativ 1300-1500 de turatii si bag picioru in "ea" se simte k accelereaza dar are niste hopuri, ca si cand nu i.ar da benzina suficienta sau ceva de genu asta... si mi se intampla asta indiferent de treapta si indiferent daca e motoru rece sau cald pana pe la 2000 de turatii... poate sa fie de la benzina problema?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.