Sinteza celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am fost oprit in trafic pt. ca aveam aprinsa pozitia si proiectoarele fara a avea faza scurta. Mi-a spus ca se sanctioneaza mersul cu proiectoare." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

RCA pentru masina in leasing
"Am un leasing pe persona fizica pentru un autoturism si sunt f nemultumit ca mi s-a calculat RCA pentru 2009/2010 ca pentru o persoana juridica, adica 900RON fata de 350 RON.
Ma intereseaza daca se poate sa platesc RCA pt 2010/2011 pe persoana fizica (ca utilizator al masinii) sau este obligatoriu plata pe persoana juridica (detinatorul de facto al masinii)
Astept parerile voastre. Multumesc". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Road trip: recomandati cazare in Fagaras
"Salut. Saptamana viitoare vreau sa plec in concediu si am ales zona Fagaras din Arges. M-am tot uitat pe harti. Vreau sa merg asa: Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru - sus la Balea - Sibiu.
As vrea sa-mi recomandati niste localitati/cabane la care sa ma cazez. Nu sunt pretentios, dar as vrea asa: sa fie priveliste frumoasa, sa fie cat de cat liniste, sa NU fie manelisti/oameni nesimtiti.
Daca ati fost pe Transfagarasan as vrea si niste impresii legate de drum: cat de bun este, cat de periculos este, daca este solicitant pentru masina.
Va multumesc si astept raspunsurile voastre." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.