O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Vreau sa-mi cumpar un Corsa, am auzit ca e o masina cu un confort ridicat, pret si consum scazut. O masina la bani putini care se merita". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Intretinere BMW 530i
"As vrea sa imi cumpar un 530i full din 2004 dar nu stiu cam cat ajunge intretinere masinii...as vrea sa stiu cat costa o revizie, casco si ce mai e de stiut?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Logan nou sau alta masina second hand?
forum sotto"Salut. As vrea un sfat am vreo 300 mil (cu rabla ) si aprox 250 fara (cifre rotunjite). Ideea e urmatoarea cu aia 300 mil sa iau un Logan 1.6 nou (si cu ceva dotari in +), in concluzie scap si de vechea dacie, iar pe de alta parte sa iau o masina second hand in jur de 250 mil (ceva bunicel sa ma tina) ..?.., numai ca nu as mai scapa de rabla si as pierde 38-sau-78 mil(pentru dubla prema de casare).
Iar pentru o masina second hand la 250 mil imi e cam frica sa nu ma pomenesc ca am ghinionul sa mai bag 50 mil in ea.
----
Mai mult de 300 de mil nu am de unde ..asa ca nu visez la alte masini noi gen kia ceed, hyundai, opel ca deja depasesc 9000 de euro. (!):) Astept sfaturi pareri exepmple orice e bine venit" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Suzuki Swift - merita?
"Mi s-a pus pata de curand pe o ganganie japoneza.. Suzuki Swift. Initial vroiam un Yaris. Sunt student intr-un oras aglomerat asa ca as vrea o masinuta mica si sprintena care sa nu consume cat un jeep in calduri.. ce parere aveti? oferta actuala include nsite dotari bunisoare pentru un standard. Ceea ce nu stiu este cum este vazuta o asa masina pe piata.. Si ar mai fi chestia cu rezervorul.. Doar 45 de litri? nu e cam mititel? astept raspunsuri si pareri. bafta multa". Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.