O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

forum Sotto"Salutare! Imi plac mult BMW-urile desi pana acum nu mi-am permis sa detin nici un model (momentan sunt posesor de Opel Kadett cu vechime pe Oltcit). Am reusit intr-un final sa pun ceva banuti deoparte si intentionez sa cumpar un 318 Is,perioada '92 - '95.As vrea sa stiu cam ce probleme apar de obicei la aceste masini, daca au vreo "buba" generala, sau ceva la care sa fiu atent atunci cand o cumpar.De asemenea as vrea sa stiu si cam ce parere generala aveti despre acest model. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Sa-mi iau Citroen C4?
"Salut, vreau sa intreb detinatorii de citroen c4 daca e o masina fiabila, daca au avut probleme cu ea etc." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Ce se intampla cand masina se tureaza singura iar cand o las pe liber uneori se opreste motorul.Mentionez ca masina e pe benzina si ca are filtrele curatate de curand.....sa fie oare pompa de benzina??" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Azot in roti
"Sunt nou posesor al unui RENAULT MEGANE SEDAN si unii prieteni mi-au recomandat sa bag in roti azot in loc de aer. Dati-mi o sugestie in legatura cu acest subiect. Va multumesc!!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.