Cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am auzit ca la targul de la Targu Mures se poate cumpara o Skoda cu 4000 euro, 100.000 km. Eu totusi asi vrea sa iau un Polo sau Golf de dupa 2000" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Am un PASSAT 2003,motor AVB,cutie automata AG3(4 viteze) cred si maninca multa motorina.Am inteles ca trecerea la modul sportiv sau economic se face din modul cum se apasa acceleratia.Poate cineva sa ma lamureasca in ce fel se exploateaza genul asta de cutie?" Discuta pe forumul Sotto.

Ford Focus - dificultati la pornire
"Salut. Am un Ford Focus an de fabricatie 2004 echipat cu motor 1,8 TDCi care porneste greu dimineata (uneori la "a 3-a cheie"). Probleme cu bateria nu am (cumparata in februarie - dealtfel se aude cum motorul se invarteste), martorul de la bujii mi se stinge dupa cateva secunde, am bagat motorina Premium de la OMV. Dupa ce am pornit-o nu mai am probleme: "o ia la sfert de cheie". Rog sfaturi." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

" De ce nu porneste un VW Golf TDI cu motorul cald.are 150 mii km la rece porneste foarte promt dar la cald mai greu care poate fi cauza?Motorul pornit functioneaza foarte bine accelereaza bine nu scoate fum nu consuma uei nu am erori pe calculatorul de bord.multumesc si astept un raspuns" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.