Cele mai importante discutii de pe forumul Sotto.

"Caut de foarte mult timp aceasta masina, momentan detin un Mitsubishi Lancer EVO 4 din 2003, masina este echipata pentru WRC (motor, C.V., transmisie, directie, siguranta), sunt un pasionat al masinilor de raliu, mi s-a ivit ocazia de a achizitiona un Subaru WRC 2006,daca poseda cineva o astfel de masina al rog din tot sufletul sa i-mi spuna si mie: comportamentul acesteia pe macadam, suspensie, transmisie etc. Cu multumiri." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme la Matiz
" Mă interesează orice probleme care au apărut în funcţionare. La mine am descoperit că atunci când uit faza de întâlnire aprinsă ...se descarcă bateria. Consumul este mare la mers în oraş. Ce se poate face pentru reducerea consumului???? Mulţumesc, pentru orice informaţie primită" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Pareri despre Hyundai Getz
"Salut! Am o intrebare pt posesorii de Hyundai Getz si nu numai , ce parere aveti despre aceasta masina(fiabilitate,consum,raport calitate pret, samd) Mentionez ca sunt interesat de primul model (dupa 2002). Astept parerile voastre. Multumesc!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.