Sinteza celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut.. In sfarsit a venit vremea sa imi cumpar si eu o masina . nu prea scumpa bineinteles. mai ales la vremurile care sunt. Suma pe care o detin este de 7000 de euro.Ce mi-ati recomanda la bani acestia ??
Un Opel Astra un Volkswagen Golf 4-5, Passat ?? sau altceva ! Thx ! " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Salut. In timp ce motorul e la relanti se aude un fel de scartait. Imi poate spune cineva ce se intampla?" Comenteaza pe forumul Sotto.

"Trebuie sa vind Tico ca sa marit familia, nu mai incape carutul, soacra etc. M-am uitat pe oferte la SH pt cele 2 variante de mai sus si stau in dubii . Pt masinuta mea nu iau decit max 1000 de euro. Acum nu stiu dc se merita sa ma imprumut mai mult sau mai putin . Eu sint din GL am mai fost si prin talcioc si totusi la noi preturile sint mult mai mari decit la ofertele de pe net (vest RO). Un sfat sau niste indrumari ar fi de ajutor" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Va salut pe toti...Am o mica afacere de amenajari interioare si imi trebuie un pick-up pentru a cara materiale, scule si un pasager (deocamdata). Imi puteti da un sfat - ce sa aleg? M-ar interesa sa aiba costuri mici de intretinere ... sa reziste la gropi. Multumesc" Comenteaza pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.