Dupa primele informatii, BMW prezinta si imagini superbe cu noul M3 GTS.

BMW M3 GTSNoul BMW M3 GTS este deja pe lista acelori fani ai marcii germane care viseaza la timpi record pe cele mai provocatoare circuite din lume. Si este de inteles. Bavarezii au pus la punct o masina care poate fi condusa fara probleme pe sosea, dar a carei parte tehnica suporta si incurajeaza performanta pe circuit.

BMW M3 GTSConstruit in mare parte manual, de catre departamentul Motorsport, M3 GTS vine cu acelasi motor V8, dar cu cilindreea marita de la 4 la 4,4 litri, puterea fiind la un nivel foarte tentant - 450 CP. Suspensia de curse, reglabila, scaunele sport, franele mai puternice si mai rezistente si transmisia cu raporturi optimizate, fac din M3 GTS un adevarat racer. Pretul de 110.000 euro este justificat de nemti prin performante si rezistenta in conditiile de solicitare maxima.

Desi, in general, clipurile video de presa prezinta masinile sport poate prea "linistite", in cazul lui M3 GTS nu este cazul. Asa ca bavarezii ne arata imagini superbe cu noul bolid, in elementul din care provine - circuitul de viteza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.