Subaru Motors Trading a lansat oficial pe piata romaneasca noile modele Legacy si Outback, cu preturi de 28.310 euro cu TVA pentru Legacy Sedan si 33.189 euro cu TVA pentru Outback.

Subaru LegacyPrintre tehnologiile noi se numara „Lineartronic” – un nou tip de transmisie continua din noua generatie de transmisie automata a Subaru. Motorul Subaru Boxer Diesel, lansat anul trecut este disponibil pe ambele modele de pe piata europeana. Cu exceptia modelelor turbo, toate motoarele pe benzina sunt Euro5.

Subaru LegacyCea de-a cincea generatie Legacy are tehnologia de baza Subaru: Symmetrical All-Wheel-Drive, impreuna cu motorul Subaru boxer, cu cilindrii asezati orizontal-opus.
Habitaclul a fost marit. Noul Legacy Sedan este cu 65 de milimetri mai lung decat predecesorul sau, iar Station Wagon cu 55 de mm mai lung decat modelele anterioare. Ampatamentul noului Legacy a fost marit cu 80 de mm, fiind amplificat totodata spatiul intre bancheta din fata si cea din spate.

Legacy este disponibil in doua versiuni: Sedan si Station Wagon, cu motoare de 2.0 si 2.5 litri pe benzina si 2.0 litri turbo diesel.

Crossover-ul Subaru Outback are pe langa motoarele de 2,5 litri pe benzina si 2,0 litri pe motorina si motorul de 3,6 l diesel boxer.

Subaru Motors este parte a grupului ce activeaza in zona balcanica, incluzand Grecia, Bulgaria, Macedonia si Moldova.

In Romania, Subaru Motors Tradings avea in 2008 o retea de dealeri cu 12 showroomuri in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.