Fiat a dezvaluit primele informatii despre noul Doblo, model ce urmeaza a fi adus in Romania in prima parte a anului 2010 de AutoItalia, importatorul marcii pe plan local.

Fiat DobloCompania italiana a prezentat in avanpremiera internationala, noile imagini si date tehnice ale modelului Fiat Doblo. Cea de-a doua generatie Fiat Doblo este construita pe o noua platforma, avand un spatiu util mai mare. De asemenea, vor fi disponibile noi motorizari.

Fiat DobloNoul Doblo Panorama are cel mai mare ampatament din segmentul sau (2.755 mm), un volum al portbagajului de 790 de litri si pastreaza flexibilitatea in privinta numarului de locuri, oferind un maximum de 7 spatii pentru sofer si pasageri.

In Romania, Doblo Panorama este cel mai vandut model din acest segment, cu cca. 317 unitati vandute in 2009.

Noul Doblo Cargo, utilitara cea mai vanduta in segmentul sau in intervalul 2003-2008 va avea 7 tipuri de caroserie.

Gama de motorizari ce va echipa ambele variante Doblo include 4 propulsoare, atat Euro 4 cat si Euro 5: unul de 95 CP pe benzina si trei Multijet de 90, 105 si 135 CP.

Cu o valoare de 129g/km, motorul 1.3 Multijet 90 CP este si propulsorul cu cele mai reduse emisii CO2 din categoria sa.

Anul trecut, AutoItalia Group a comercializat in Romania peste 16.200 de autovehicule, cu 0,4% mai putin decat in 2007.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.