Va prezentam o selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutare.am condus cat de curand un Citroen C5 din 2004 cu 580.000 de km in bord. Sincer am ramas inpresionat de aceasta masina cum merge si ce stabilitate are si cat de legata este totul functiona ca la carte.iar partea dura a fost si 2 ani taxi. La piese cica persoana respectiva mia spus ca servisu e chiar ieftin. Cica Citroenu nu-i scump la piese.asa a fi? Ma gandesc pe parcurs sa ma bag la un C5. Ce ziceti?? Va multumesc". Spuneti parerea pe forumul Sotto.

"Am un Peugeot 206 si a inceput de un timp sa se auda un scartait cand e motorul pornit. Imi poate spune cineva ce este, ca nu prea am bani acum sa ma duc la un service?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Am si eu un VW Bora 1,9tdi (110cp). Schimbarea treptei de viteza la ce turatie se face corect?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Cam cate sute de mii de kilometri rezista un motor? Am un amic care si-a adus un Audi A4 din Germania. L-a luat la 280.000 km. I-am zis ca-i nebun... Dar masina are acum 305.000 km si el zice ca merge perfect si ca are curaj sa se duca cu ea oriunde in Europa.
Mie mi se pare ciudat. Un motor chiar poate ajunge la km astia fara sa fie nevoie de segmentare? Pt ca el spune ca motorul n-a suferit nici o reparatie capitala, asa arata actele de service, doar distributia a fost schimbata. Stiti motoare care au rezistat mai mult de atat? " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.