Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Buna .Am un Passat din 92 care de ceva timp in mers scoate zgomote ciudate din partea stanga fata, un ticait enervant, si doar in linie dreapta, si nu tot timpul, doar cand accelerez, sau pe pante in sus.Ce ar putea fi? Planetara se aude doar in curbe sau si in linie dreapta cand e dusa? va rog sa ma ajutati daca ati mai intampinat asemenea probleme. mersi" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Probleme cu senzorii la un Golf IV
"Salut am si eu o problema. Am un VW Golf 4 1,9 tdi pompe duse. iar de 2 ani imi da o eroare in comp de bord si nu imi porneste masina deabia dupa 6-7 chei. Scrie in comp de bord ceva de "engine workshop" parca asa ceva si imi sta aprins ledu de la bujii.bine inteles am schimbat bujiile am resetat comp de bord iar dupa 2 zile iar.am schimbat senzorul de turatie de pe vibrochen tot asa peste cateva zile iar.culmea este ca imi face probleme vara.incepand din mai-iunie pana sept-oct.acuma pe timp de iarna nare nici pe naiba pot face si intro zii 1000 de km si porneste la sfert.asa ma seaca de 2 ani.va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.mam saturat de mecanicii astia care tot stau cu laptopu si nu stiu nici sa citeasca bine. va multumesc" Spune-ti parerea pe forumul sotto.

"Am o ruda care detine un VW Passat 1,9 TDI de 130 CP (modelul vechi). Omul era foarte multumit de masina pana acum vreo 4 luni, cand a observat ca motorul consuma ulei. Cam 400 grame la 3.000 km a zis el. E normal asa ceva. Masina are 180.000 km si a fost super intretinuta. Eu i-am zis sa verifice posibile scurgeri, dar zice ca nu are, totul este uscat la motor, nu exista scurgeri. Fum nu scoate decat cand o tureaza pe la 4000 de ture, dar e un fum negru, nu albastru cum am inteles eu ca e cel de ulei. Stiti ceva de chestia asta? E normal sa consume ulei la km astia?" Intreaga discutie pe forumul sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.