Va prezentam cele mai noi discutii de pe forumul Sotto.

Dacia Duster"Eu zic ca astia de la Renault puteau sa faca Dacia Duster ceva mai frumoasa. Dar nu e grav, pot sa spun ca-mi place cat de cat. Si cel mai mult ma bucur ca are sistemul ala de 4x4 de la Nissan, pentru ca japonezii se pricep de tractiune integrala.
Sunt insa foarte curios cum se vor simti motoarele alea pe Duster, 90 si 105 CP. Credeti ca-i putin? Trebuia o putere mai mare?
Stie cineva ceva de preturi??" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Urmeaza sa primesc un Logan 1,5 dci 85 CP si as vrea sa stiu cum se face rodajul, pentru ca pana acum am avut doar masini pe benzina." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Cine ma poate ajuta si pe mine sa-mi spuna, cam cat ar costa intretinerea la o Skoca Octavia din 2003-2005, si cam care ar fi preturile la schimb de ulei, filtre si distributie? Daca doriti puteti spuneti si depre alte tipuri de masini, m-ar ajuta extraordinar de mult." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Azi l-am vazut in parcarea unui dealer, fara numere si imi place mult de tot. Adica nu mai este deloc banal ca vechiul Megane sedan. Mi se pare o masina mare si eleganta, chiar limuzina, parca nici nu mai este de clasa compacta. Nu stiu care vor fi preturile, dar ca design arata foarte bine.
Voua cum vi se pare fata de Megane sedan??" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.