Volvo a tinut sa prezinte ceea ce numeste prima masina de pe Youtube in 2010, adica noul S60.

Pentru toti cei care spun ca ar vrea sa vada si masinile de serie prezentand acelasi design ca si conceptele care le inspira, Volvo a creat noua generatie S60. O masina care sparge tiparele Volvo si vine cu un aspect mult mai pasional, linii mult mai calde si - spun suedezii - noi standarde in ceea ce priveste dinamica.

Volvo S60

Cei de la Volvo nu au fost prea darnici cu pozele, dar tocmai au adaugat celor doua poze cu masina de serie un clip video de prezentare a noii generatii S60.


Noul Volvo S60 va debuta la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, productia urmand sa inceapa la inceputul verii, la uzina din Belgia. Suedezii nu au dat inca date despre motorizari, dar o parte vor fi cele deja cunoscute, plus cateva surprize. De exemplu, conceptul S60 era echipat cu un motor turbo, pe benzina, cu injectie directa, care dezvolta 180 CP dintr-o capacitate de 1,6 litri. Inginerii Volvo sustin ca acesta este capabil sa afiseze un consum mediu de 5 litri/100 km, emisiile de CO2 fiind de 119 grame/km. Evident, se asteapta mai multe versiuni pe benzina si motorina, printre care si celebrul D5 in versiune imbunatatita.

Volvo S60


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.