Chevrolet a dezvoltat, impreuna cu Onstar o aplicatie care va permite posesorilor modelului Volt sa-si controleze de la distanta masina.

Tehnologia va revolutiona in curand modul in care interactionam cu masinile. Primele rezultate ale unor strategii de marketing, foarte utile, sunt deja vizibile.

Chevrolet a dezvoltat o aplicatie prin care posesorii modelului hibrid Volt vor putea sti in permanenta starea masinii si vor putea controla anumite functii. Aplicatia va arata proprietarului, de la distanta starea d eincarcare a bateriilor, daca masina este cuplat la sistemul de incarcare sau nu, va estima timpul si nivelul incarcare a bateriilor, dar va afisa si autonomia masinii in functie de parametrii enumerati mai sus.

Practic, soferul va sti in orice moment cat poate merge cu masina sau cat mai are de asteptata pana va putea face o anumita calatorie.

Aplicatia va trimite chiar un mesaj text sau email proprietarului pentru a confirma incarcarea bateriilor sau din contra, intreruperea incarcarii din anumite motive. De asemenea, este afisata autonomia, consumul de carburant, iar masina poate fi pornita de la distanta pentru a asigura temperatura presetata pentru interior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.