Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutare! detin un Golf IV benzina 1,6 recent inmatriculat in tara si am urmatoarea problema;motorul functioneaza perfect, dar in anumite momente are oscilatii de turatie!!! vizibile in mod normal doar la liber!!!Cei de la service nu au depistat ce poate sa fie concret!! Cert este ca de mai multe ori la test er a iesit "Amestec prea sarac"!! !Ma poate ajuta cineva cu un sfat? O solutie?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Supraturare Passat
"Am un Passat Variant 1,9 TDI, pompe diuze si, de citva timp, la repornire in timpul zilei, se duce turometrul pe la 2200 rpm !!!(porneste ca tractorul!). Chiar in timpul deplasarii, cind este angajat intr-o treapta de viteza, a 2-a, a 3-a, creste turatia fara ca eu sa accelerez, pe la 1100rpm, dupa care scade la turatia normala de ralanti, 900rpm! Nu este vorba de "angajarea computerului", care, functie de sarcina sa creasca turatia, aia o "simt" , e mai lenta, mai dulce, asta nu, se ridica brusc, trebuie sa fiu atent sa nu intru in cel din fatza ! Daca ati intimpinat asa ceva, dati-mi un sfat, va rog!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Cuplu motor si putere maxima la Audi 80
"Cine-mi poate spune si mie la un Audi 80 B4 cod motor ADA, motor 1600, benzina care este regimul de functionare normal al motorului? Unde este cuplul maxim (consum optim) si unde se obtine puterea maxima a motorului?
Cum trebuie utilizat acest tip de motor pentru a nu "omora" motorul, dar si pentru a nu baga mana adanc in buzunar Multumesc! " Discuta pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.