O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutare tuturor,
Momentan am un Opel Astra din 94 diesel. O exploatez dupa cum urmeaza:
- dimineata o pornesc, fac 2 km, o opresc. O las 4 ore sa inghete
- la amiaza o pornesc, fac 2 km acasa, iau masa si alti 2 km inapoi dupa care ingheata pana seara din nou
- seara o pornesc si fac alti 2 km pana acasa
- cam la fiecare al doilea week-end fac cu ea vreo 70 km in afara.
- din cand in cand fac distante scurte cu ea in oras dar rar are timp sa se incalzeasca saraca

Bateria e noua, totusi din cauza ca am porniri dese si distante scurte cu ea, se ma descarca si de aceea am grija sa o alerg in afara orasului ca sa se reincarce cat de cat.

Sunt foarte multumit de masina insa destul de multi mi-au spus ca pe termen lung o sa distrug motorul pentru ca nu ii las timp sa se incalzeasca si ca o sa ma coste reparatiile o gramada. Deocamdata rezista, nu am probleme dar cine stie?

Vreau sa iau alta masina care sa aiba aer conditionat neaparat. Voi ce ziceti? Sa iau tot diesel sau benzina? Stilul de exploatare va ramane la fel si de acum incolo.

De ce nu merg pe jos cei 2 km? Stiu, ar fi mai bine dar la pranz sunt si alte probleme care fara masina nu s-ar putea rezolva din pacate.
Orice sfat e binevenit!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto!

Problema cod radiocasetofon Ford Focus
"Am un ford focus din 2001 1.4 benzina. Acum cateva zile din cauza temperaturii scazute si a bateriei slabite casetofonul i-mi cre codul. cred ca codul e scris pe brelogul de la cheie si e format din 6 cifre, pe casetofon in cod sunt incluse doar 4 cifre. Srie careva sa ma ajute cum ar trebuii sa bag codul?" Discuta pe forumul Sotto.

Probleme frane BMW 523i
"Un prieten are un 523 benzina din 98 si i s au aprins becurile la abs si asc in acelasi timp. nu stau aprinse mereu dar dupa ce a schimbat placutele, s a aprins si becul care iti cere sa verifici placutele,ce ar putea fi?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.