O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut!...
Va cer sfatul tuturor celor care au cunostinte/experiente in domeniu privind achizitionarea unui anumit tip de auto - disponibil, fond investitie: 5000 eur. Conditiile fiind: - destul de incapator pentru o familie, fiabil in timp, economic, intretinere usoara, taxe, etc. - Multumesc." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Buna,
As vrea sa cumpar un VW Golf 3 1.4 benzina si as avea nevoie de cateva pareri.Vreau s-o folosesc in oras si la drum lung. Dupa calculele mele, cu tot cu inmatriculare as ajunge maxim la 2000 de euro. Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Probleme la un TDI de 90 CP
"Am si eu un Passat din 1996 1,9 TDI 90 cai porneste si nu se mai tureaza, isi revine apoi iar nu se mai tureaza, care ar fi problema?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Pareri despre Opel Vectra C
"Ma intereseaza parerile posesorilor despre Vectra C, an de fabricatie 2004-2005 motorizare diesel 1,9CDTI si 2,2 si km parcursi ~150000. Si un pret la care sa nu iau tzeapa pe unde se invarte. Va rog sa raspundeti doar cei care aveti cunostinte despre aceasta masina. Va multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Diesel pe distante scurte?

"Salutare tuturor, momentan am un Opel Astra din 94 diesel. O exploatez dupa cum urmeaza:
- dimineata o pornesc, fac 2 km, o opresc. O las 4 ore sa inghete
- la amiaza o pornesc, fac 2 km acasa, iau masa si alti 2 km inapoi dupa care ingheata pana seara din nou
- seara o pornesc si fac alti 2 km pana acasa
- cam la fiecare al doilea week-end fac cu ea vreo 70 km in afara.
- din cand in cand fac distante scurte cu ea in oras dar rar are timp sa se incalzeasca saraca

Bateria e noua, totusi din cauza ca am porniri dese si distante scurte cu ea, se ma descarca si de aceea am grija sa o alerg in afara orasului ca sa se reincarce cat de cat.
Sunt foarte multumit de masina insa destul de multi mi-au spus ca pe termen lung o sa distrug motorul pentru ca nu ii las timp sa se incalzeasca si ca o sa ma coste reparatiile o gramada. Deocamdata rezista, nu am probleme dar cine stie?
Vreau sa iau alta masina care sa aiba aer conditionat neaparat. Voi ce ziceti? Sa iau tot diesel sau benzina? Stilul de exploatare va ramane la fel si de acum incolo.
De ce nu merg pe jos cei 2 km? Stiu, ar fi mai bine dar la pranz sunt si alte probleme care fara masina nu s-ar putea rezolva din pacate. Orice sfat e binevenit!" Comenteaza pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.