O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Exista posibilitatea ca in service-urile din cadrul reprezentantelor auto al vreunei firme oarecare din tara,calitatea lucrarilor de vopsitorie sa fie indoielnice sau precare, in raport cu lucrarile in speta facute de producatori ? Sunt folosite aceleasi tipuri si calitati de paint-uri, adezivi, lacuri, intaritori sau alte produse ? Sunt de regula folosite aceleasi tehnici si procedee tehnologice?" Spuneti parerea pe forumul Sotto.

Land Rover Discovery sau Volvo XC90?
"Salutare tuturor, intentionez sa-mi cumpar un 4x4 si nu m-am decis ce marca sa aleg. Land Rover sau Volvo?
Voi ce-mi recomandati? " Spuneti parerea pe forumul Sotto.

Masina SH buna, la 5.000 euro
"Salut!...Va cer sfatul tuturor celor care au cunostinte/experiente in domeniu privind achizitionarea unui anumit tip de auto - disponibil, fond investitie: 5000 eur. Conditiile fiind: - destul de incapator pentru o familie, fiabil in timp, economic, intretinere usoara, taxe, etc. - Multumesc." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Diferente injectie Golf 3
"Salutare...sper ca am postat unde trebuie... Vroiam sa va intreb daca stiti cumva cum ar trebui sa arate un motor pe injectie golf 3 monopunct si multipunct...din cate am observat eu cele multiunct au filtru de aer ceva mai mare amplasat cam ca la logan...
In special pe mine m-ar interesa un motor cu injectie monopunct... daca poate cineva sa ma ajute cu niste poze ar fi ideal...va multumesc. Am uitat sa mentionez ca as dori pentru motor 1.4 sau 1.6 Multam" Spuneti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.