Porsche ofera incepand cu luna mai cea mai ieftina versiune Panamera, cu motor V6.

Porsche PanameraVersiunile de baza ale modelului Panamera (numite Panamera si Panamera 4 (ultima, cu tractiune integrala)) sunt echipate cu un propulsor V6, de 3,6 litri, care produce 300 CP si 400 Nm. Chiar daca performantele nu mai sunt cele ale unei masini supersport, germanii se lauda cu valori bune la dinamica si cu valori si mai bune ale consumului de benzina.

Porsche PanameraCu propulsorul V6 cuplat la cutia PDK, dar si cu sistem Stop/Start, Panamera reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6 secunde. Masina afiseaza un consum mediu de 9,3 l/100 km, iar Panamaera 4, cu tractiune integrala are un consum de 9,6 l/100 km. Porsche ofera doritorilor si pneuri speciale, cu rezistenta redusa la frecare, al caror avantaj consta in faptul ca miscoreaza consumul cu inca 0,2 l/100 km in cazul ambelor modele.

Preturile pornesc de la 75.899 euro (taxe incluse) pentru modelul Panamera, in vreme ce Panamera 4 costa incepand de la 84.110 euro (taxe incluse). Preturile sunt valabile pentru piata germana.

Porsche Panamera

Versiunile de baza ale gamei Panamera vor fi disponibile la vanzare incepand cu luna mai, dupa ce vor avea premiera mondial pe 23 aprilie, la Salonul Auto de la Beijing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.