O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutare tuturor, intentionez sa-mi cumpar un 4x4 si nu m-am decis ce marca sa aleg. Land Rover sau Volvo?
Voi ce-mi recomandati?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

"Sunt posesorul unui dodge avenger nou si doresc mai multe specificatii despre motorul pe benzina dual vvt 2.0, cat si despre ambreiaj" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Ce sistem de tractiune integrala este mai bun?
"Multi dintre prietenii mei zic quattro, dar eu cred ca xDrive-ul de la BMW este cel putin la fel de bun. Am auzit si unii care spun ca Subaru face cele mai bune integrale (sunt unii care au ramas impresionati de Subaru Forester). La extrema cealalta cica Mercedes nu le-ar avea deloc cu tractiunea integrala, pe berline, nu ma refer la G-Klasse ca ala e alta poveste.
Si inca o intrebare: quattro de la Audi e asemanator cu 4motion de la VW?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Masini second-hand din parc auto sau din targ de masini?

Buna, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu achizitionare unei masini second hand. Vreau sa stiu de unde ii mai bine sa cumpar, adica din parc auto sau din targ de masini? M-ar interesa unde sunt targuri mai ieftine de masini. As vrea sa stiu la ce trebuie sa fiu atent cand iau o masina second hand. Multumesc. Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.