Alfa 8C Spider, una dintre cele mai exclusiviste si rapide masini Alfa Romeo, va fi prezentata in noul showroom Alfa Romeo din complexul City Gate.

Alfa Romeo 8C SpiderDin luna mai, cu ocazia inaugurarii noului showroom Alfa Romeo din complexul City Gate, Romania se va numara printre putinele tari din lume care vor avea privilegiul de a prezenta si comercializa unul dintre cele mai exclusiviste si ravnite autoturisme produse vreodata de Alfa Romeo: Alfa 8C Spider, versiunea cabrio a nu mai putin celebrei Alfa 8C Competizione.

Alfa Romeo 8C SpiderProdusa in doar 500 de unitati si dedicata celor mai pasionati colectionari, 8C Spider este un supercar pursange, in cel mai profund spirit Alfa Romeo. Considerata de foarte multi drept cea mai frumoasa masina a zilelor noastre si inzestrata cu un timbru sonor specific, inconfundabil, 8C Spider desavarseste trio-ul decapotabilelor italiene spectaculoase, deschis de Giulietta Spider a anilor ’50 si de celebra Duetto condusa de Dustin Hoffman in filmul The Graduate in 1967, si marcheaza intr-un mod inedit centenarul marcii italiene, sarbatorit anul acesta.

Alfa Romeo 8C SpiderPentru a sublinia si mai mult caracterul exclusivist al modelului si pentru a confirma autenticitatea unui astfel de obiect de colectie, casa din Milano a ales sa inscriptioneze placutele de inmatriculare ale fiecarui exemplar. In Romania, la City Gate - Bucuresti, va fi prezentat modelul cu numarul 150, in versiunea de culoare Rosso Competizione, un propulsor V8 de 4.7 litri de 450 CP, cutie automata in 6 trepte si atributul de a atinge 100 km/h in doar 4,4 secunde.

Pretul stabilit de producator este de aproximativ 220.000 Euro, cu taxe incluse.

Alfa Romeo 8C Spider

Sursa: Autoitalia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.