Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, organizeaza cea de-a doua competitie nationala de condus eficient, in parteneriat cu Grupul Rompetrol.

Honda AccordHonda GreenChallenge isi doreste sa micsoreze impactul sofatului agresiv asupra mediului inconjurator si asupra celorlalti participanti in trafic. In 2009, consumul realizat de Honda a fost de 4,3 litri/100 km cu o Honda CR-V.

La prima editie, Honda Trading Romania a reusit sa atraga peste 38.000 de vizitatori, dintre care peste 2.400 s-au inscris in concurs.

Honda AccordConcurentii vor sofa virtual, cat mai ecologic si eficient pentru a obtine un punctaj cat mai mare intr-un timp record.

Modelele Honda participante la competitie sunt Honda Accord 2.2 Diesel, Honda Insight Hybrid si Honda Jazz 1.4.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, și-a inceput activitatea in septembrie 2006 in calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.