O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Am fost luat de radar ca am dat flash la conducatori ca vine un radar si m-a luat cu 138 in localitate, adio pemis +amenda. Cum sa fac acum?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Frana de mana
sotto, forum sotto"Eu stiu ca atunci cand actionezi frana de mana la o masina cu tractiune fata se blocheaza spatele. Dar la o masina cu tractiiune spate, tot spatele se blocheaza cand tragi frana de mana? Toti cei pe care i-am intrebat s-au contrazis intre ei asa ca sunt foarte curios sa aflu. Ms :)" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Masina SH de 3.000 euro
"De ceva timp ma chinui sa-mi strang niste banuti pt o masina,in monetul de fata am 3000 de euro ce masina m-ati sfatui sa-mi cumpar?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Mai merita Casco?
"Salut! La o masina, de 1,6 ,benzinara, mai se merita sa faci casco, dupa 4 ani de zile? am observat ca, de la an la an scade valoarea asigurata, in mod "vertiginos",desi platesc aceeasi suma /pe an[circa 350 euro/fara evenimente],iar valoarea asigurata a fost:-in primul an 9200 euro;-in al doilea an 8000 euro;-in al treilea an 7000 euro;dar in al patrulea an doar 4000 euro!!!-desi masina are abia 25000 Km rulati,nu a avut vreun accident.....etc pai la anul ,casco va fi doar pentru 500 euro?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.