O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Detin o dacia logan din 2006, sunt multumit de cum s-a comportat pana acuma, n-am avut nicio problema cu ea. Inainte de a va spune problema mea, doresc sa va spun ca sunt inginer agronom si aceasta masina este folosit exclusiv ptr camp, in loc de aro eu mai detin o skoda octavia 2.
De cateva zile incoace, in momentul in care bag treapta de marsarier si pun masina in miscare, aud un zgomot ciudat la motor, de asemenea a inceput sa se auda si cand motorul intra in frana de motor, cam pe la 3000-2200 de ture, cand scade turatia motorului. Ma gandesc sa nu fie vre-o problema cu masina.
Am fost cu ea an de an sa-i schimb uleiurile si sa-i efectuez toate verificarile, niciodata n-a avut vre-o problema." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Frana de mana - pe fata sau pe spate?
"Eu stiu ca atunci cand actionezi frana de mana la o masina cu tractiune fata se blocheaza spatele. Dar la o masina cu tractiiune spate, tot spatele se blocheaza cand tragi frana de mana? Toti cei pe care i-am intrebat s-au contrazis intre ei asa ca sunt foarte curios sa aflu. Ms :)". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

138 km/h in localitate
"Am fost luat de radar ca am dat flash la conducatori ca vine un radar si ma luat cu 138 km/h in localitate. Adio pemis +amenda. Cum sa fac acum?" Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.