Un Porsche Panamera a intrat in servicul de taxi in Germania. Si cine nu si-ar dori o calatorie cu un adevarat supercar?

Porsche Panamera TaxiNemtiilor le place atat de mult Panamera, incat si-au spus ca merita sa se bucure cat mai multa lume de performantele masinii, cu atat mai mult cu cat este prima berlina Porsche, deci nu pune probleme legate de aspectul practic.


Porsche Panamera TaxiMasina nu este nici macar una cu cel mai mic sau mai economic motor din gama. Bolidul este o Panamera Turbo, al carei motor V8 de 4,8 litri, turbo, produce 500 CP si 700 Nm. Clientii care se grabesc sunt probabil foarte multumiti ca pot ajunge la 100 km/h in doar 4,2 secunde, in vreme ce autostrazile germane pot fi parcurse cu maxim 303 km/h.

Porsche Panamera Taxi

Ramane de vazut in cat timp se amortizeaza pretul de achizitie al masinii. De doar 160.000 euro. Si daca soferul isi poate pastra permisul de conducere.

Sursa: Autobild


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.