O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"salut sunt un fan al sotto si am tot urmarit discutiile dupa forum , asa ca m-am hotarat sa va pun o intrebare:am niste banuti si vreau sa-mi iau SKODA OCTAVIA RS cutie tiptronic 170cp,2.0 diesel ( ce spuneti sunt pretentios ?)
intrebarea este : oare este rentabil sa iau masina din romania sau din alta tara ? vorbim de dealeri .
Daca aveti ceva de spus de modelul de mai sus. Multumesc" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Ce sistem de tractiune integrala este mai bun?
"Multi dintre prietenii mei zic quattro, dar eu cred ca xDrive-ul de la BMW este cel putin la fel de bun. Am auzit si unii care spun ca Subaru face cele mai bune integrale (sunt unii care au ramas impresionati de Subaru Forester).
La extrema cealalta cica Mercedes nu le-ar avea deloc cu tractiunea integrala, pe berline, nu ma refer la G-Klasse ca ala e alta poveste.
Si inca o intrebare: quattro de la Audi e asemanator cu 4motion de la VW?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Ford Focus sau VW Golf?
"Ciao! Sunt intr-o dilema: am de ales intre FordFocus 1.6 TDI, 90 de cai, pachet trend plus (jante aliaj de 16 tzoli, ESP, climatronic 2 zone, volan si sch. invelite in piele, comenzi pe volan, senz. de parcare, vopsea metalizata) la 14.675 euro plus 710 euro taxa de poluare sau VW Golf 6 care e cu 2100 euro mai scump la aceleasi dotari? Multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Benzina sau diesel?

"Salut! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi, vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu pentru ce motorizare sa optez benzina sau diesel. Eu m-am oprit asupra 2 modele vw golf 4 sau opel astra clasic, ani 2000 - 2003. Bugetul meu ar fi in jur de 5000 de euro. M-ar interesa daca stiti si costuri de intretinere, sau alte modele. Multumesc". Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.