Cel mai apreciat mode al japonezilor de la Mazda este noua Mazda3, al carei pret de baza este de 15.690 euro, cu TVA inclus.

Mazda6Luna aprilie a fost cea de-a treia in care Mazda a inregistrat o crestere a vanzarilor pe piata din Romania, compania comercializand 80 de unitati, cu 21% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Cumulat, in primele 4 luni, vanzarile constructorului pe piata locala au totalizat 307 unitati.

Mazda3Cel mai bine vandut model a fost noua Mazda3, cu 45 de autovehicule. Compacta Mazda beneficiaza in prezent de o oferta avantajoasa constand intr-un discount de 2.500 de euro si garantie extinsa la 5 ani gratuit. Oferta este valabila pentru orice Mazda3 nou achizitionata pana la 30 iunie 2010.

Mazda3 interiorMazda3 este cel mai bine vandut model al constructorului japonez la nivel global, peste 2 milioane de unitati fiind comercializate de la lansarea primei generatii din 2003. Versiunea curenta pune in valoare toate atributele Mazda, integrand un caracter dinamic pronuntat, elemente tehnologice menite sa reduca nivelul consumului si al emisiilor cum este sistemul i-stop, precum si tehnologii de siguranta avansate cum este cazul sistemului RVM (senzori care monitorizeaza partea din spatele autovehiculului).

Mazda3

Sursa: Mazda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.