SUV-ul Duster a debutat fulminant in Franta, in luna aprilie inregistrandu-se peste 10.000 de comenzi.

Dacia DusterIn luna aprilie, Dacia Duster a inregistrat peste 10.000 de comenzi pe piata franceza, atingand o medie de peste 500 de unitati comandate zilnic in decursul acestei luni. Tot in aprilie, Dacia Sandero s-a clasat pe pozitia a sasea in topul celor mai vandute modele din Franta, cu o crestere de peste 300%.

Dacia DusterDacia Duster are un pret de pornire de 11.900 euro in Franta, pentru modelul cu motor pe benzina, de 1,6 litri si 105 CP, cu tractiune 4x2. Cel mai scump model are un pret de baza de 18.900 euro (Prestige, 1,5 dCi, 110 CP).

Dacia DusterCota de piata Dacia in Franta (atat pe piata vehiculelor de persoane, cat si pe cea a vehiculelor utilitare) a fost de 3,5%, in crestere cu 1,5 puncte. Pe piata autoturismelor, Dacia a inregistrat cel mai mare avans, de peste 100%, atingand o cota de piata de 3,9% (si realizand astfel o crestere de 2 puncte fata de aceeasi perioada a anului trecut).

Raportat la primele 4 luni ale anului 2010, marca Dacia se situeaza pe pozitia a sasea in clasamentul celor mai bine vandute marci.

Sursa: Dacia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.