Mazda6 facelift este disponibila in Romania cu trei motorizari diesel 2,2 litri 129 CP, 163 CP, 180 CP si 3 pe benzina 1,8 litri 120 CP, 2 litri 155 CP si 2,5 litri 170 CP, la un pret de pornire de 21.990 euro cu TVA.

Mazda6Modelul vine insotit si de o oferta de finantare valabila pana la 30 iunie, ce include o dobanda de doar 6,9% si un comision de management de 1%, in conditiile unui avans minim de 30% si o perioada de creditare de pana la 5 ani.

Mazda6La exterior, Mazda6 facelift integreaza noua grila frontala a gamei iar farurile si lampile au fost redesenate, pentru a accentua sportivitatea si identitatea premium. Aspectul atletic este completat de liniile fluide atent demarcate care traverseaza noua grila, aripile si capota. In plus, au fost introduse jante noi de 17 si 18 inch mai usoare cu un kilogram fata de versiunea anterioara si cu aspect tridimensional.

Gama de culori include zece nuante, dintre care doua noi la nivelul intregii linii Mazda – Clear Water Blue Metallic si Midnight Bronze Mica si cu alte doua speciale pentru acest model – Graphite Mica si Black Mica.

Mazda6Pentru Mazda6 facelift vor fi disponibile 6 motorizari. Noul propulsor de 2,0l DISI pe benzina genereaza 155 CP si un cuplu de 195 Nm, este mai economic si mai curat producand cu 4,2% mai putine emisii decat motorul de 2,0l pe care il inlocuieste. Transmisia automata in 5 trepte a fost adaptata pentru noul motor pe benzina, facilitand o combinatie optima a consumului si emisiile scazute.

Mazda6Versiunile imbunatatite ale motoarelor de 1,8l si 2,5l completeaza linia pe benzina, in timp ce motorizarea MZR-CD 2,2l, turbo diesel este disponibila in 3 trepte de putere – de la 129 CP la 180 CP. Pentru variantele cu cele mai mari trepte de putere, turbina a fost micsorata generand astfel mai multa putere la turatii mai mici. Toate motorizarile respecta normele Euro5.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.