O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Mentionez ca vreau masina din clasa mare, Audi A6, BMW Seria 5, E-class si alte marci sunt bine venite, ajutati-ma, nu ma pot hotari" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

VW Passat
"Buna tuturor!Ma gindeam sa imi iau un VW passat dupa 2006 pe motorina si am inceput sa caut pe siteuri.Cel mai mult m-am uitat pe "autovit.ro".Am ramas surprins cit de multe masini de genul pe care il doresc eu sunt la vinzare si ca preturile nu sunt asa mari!Intrebarea mea pentru voi este daca cumva e ceva in neregula cu aceasta masina!?prea multe ,nu vechi si preturi acceptabile!Intr-o vreme auzisem ca maninca ulei,este adevarat?Multumesc anticipat tuturor pentru comantarii!Sa auzim numai de bine!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Mazda 626 din 1993
"Buna ziua, vreau sa va cer pareri despre MAZDA 626 1993 1.8 BENZINA, cat sunt de bune, eficienta, consum. Sunt total pe inafara cu masinile astea. Se gasesc piese noi si second hand? cat sunt de scumpe sau ieftine piesele?
Am ocazia sa cumpar o astfel de masina, dar inainte vreau sa stiu cate ceva despre ele.
Va multumesc anticipat" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Perioada de viata la motoarele de pe VW Golf IV
"VA SALUT ! incerc si eu cu banii stransi de cativa ani , cam 4500 E . sa iau o masina - prima mea masina ! m-am orientat la golf 4 si cred ca pe diesel.
am gasit ceva la o cunostinata - neamt care traieste in Sibiu . are un golf 4 din 2002 , adus de 3 ani in romania , tdi 1,9 90 cp , 200 000 km - intretinere cu piese nemtesti si la timp.
este mult ? cam ce perioada de viata - km - au motoarele golf 4 ? s-ar merita sa ma mai imprumut - omul a intretinut masina si vrea 6000 E . se merita ? multumesc !
mentionez ca lucrez la tara si ar fi 90 km zilnic de facut 5 zile / sapt " Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.