O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Buna tuturor! Ma gindeam sa imi iau un VW passat dupa 2006 pe motorina si am inceput sa caut pe siteuri.Cel mai mult m-am uitat pe "autovit.ro".Am ramas surprins cit de multe masini de genul pe care il doresc eu sunt la vinzare si ca preturile nu sunt asa mari!Intrebarea mea pentru voi este daca cumva e ceva in neregula cu aceasta masina!?prea multe ,nu vechi si preturi acceptabile!Intr-o vreme auzisem ca maninca ulei,este adevarat?Multumesc anticipat tuturor pentru comantarii!Sa auzim numai de bine!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

VW Golf 1,4 sau 1,6 litri?
"M-am hotarat sa iau VW Golf 3 dar nu stiu exact pt ce motorizare sa optez. Oscilez intre 1.4 benzina si 1.6 benzina. Ce sfat imi dati? Multumesc." Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Ford Focus sau VW Golf VI

"Sunt intr-o dilema: am de ales intre FordFocus 1.6 TDI, 90 de cai, pachet trend plus (jante aliaj de 16 tzoli, ESP, climatronic 2 zone, volan si sch. invelite in piele, comenzi pe volan, senz. de parcare, vopsea metalizata) la 14.675 euro plus 710 euro taxa de poluare sau VW Golf 6 care e cu 2100 euro mai scump la aceleasi dotari?
Multumesc " Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme la Ford Fiesta

"In timpul rulari ajunge in interiorul masini un miros neplacut de ulei ars -mentionez ca masina are la bord doar 52000 km an fabricatie 2006. Un tehnician sevice sugereaza ca ar fi ceva in neregula in motor ??
Doresc o parere autorizata, daca se poate." Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.