Porsche Romania, importatorul marcii germane pe plan local, a vandut intr-o luna de la lansare 29 de unitati din noua generatie Cayenne.

Noul Cayenne este un exponent al strategiei de dezvoltare consecvente “Porsche Intelligent Performance”, care se traduce printr-o greutate scazuta cu pana la 185 kg, un consumul de combustibil cu 23% mai mic si prin emisii de CO2 reduse cu 26%.

Din cele cinci variante de motorizare disponibile din luna mai a acestui an, in topul preferintelor clientilor romani se situeaza modelul diesel, din care s-au vandut 16 unitati, urmat de varianta S, cu 7 unitati vandute.

Noutatea absoluta a noii generatii de SUV-uri Porsche o reprezinta modelul Cayenne S Hybrid, cu un sistem de propulsie “full hybrid”, care a reusit sa atraga pana in acest moment trei cumparatori.

Modelul hibrid are un consum mediu de combustibil de 8.5 l/100 km, desi accelereaza de la 0-100 km/h in doar 6,3 secunde.

Preturile pentru noua generatie Cayenne pleaca de la 59.900 euro cu TVA pentru motorizarea de 3,6 litri 300 CP si pot ajunge la 121.900 euro cu TVA pentru modelul de top de 4,8 litri 500 CP.

Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.